Tervetuloa kotisivuilleni!

Välilehdiltä pääset tutustumaan paremmin työkokemukseeni, koulutukseeni, 

työtehtäviini sekä minuun henkilökohtaisesti!

 

Tällä hetkellä teen töitä markkinointiviestinnän, sisällöntuotannon ja myynnin tukitoimien parissa Turussa tittelillä markkinointiassistentti. Tätä ennen olin markkinointi- ja myyntisihteerinä Lohjalla. Työtehtäviini on viimeisen viiden vuoden aikana kuulunut paljon erinäisiä tehtäviä liike- ja mainoslahjojen, toimistotarvikkeiden ja ergonomiatuotteiden sekä logopainatusten parissa: sisällöntuotanto, markkinointistrategian toteuttaminen, sisäinen ja ulkoinen markkinointiviestintä, laaja asiakaspalvelu, tarjousten tekeminen, tilausten käsittely, ostotilaukset, alustava kirjanpito, yhteydenpito maahantuojiin ja tehtaisiin, painovedosten suunnittelu yhdessä painotalojen kanssa sekä graafinen suunnittelu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tämän lisäksi tuotan sisältöä kotisivuille ja sosiaalisen median eri kanaviin, luon markkinointimateriaalia myynnin tueksi sekä suunnittelen ja toteutan mm. myynti- ja sähköpostikampanjoita.

 

Ylioppilastutkinnon suoritin v. 2007, jonka jälkeen opiskelin ammattikorkeakoulussa, Joensuussa, ja valmistuin Restonomiksi 2011 matkailun liikkeenjohdon erikoistumislinjalta. Olin valmistumiseni jälkeen töissä Congrex -Blue & White Conferences Oy:llä projektiassistenttina suurissa kansainvälisissä konferensseissa. Tein myös töitä Suomen Rakennusinsinöörien Liitossa koulutussihteerinä sekä valtakunnallisten koulutusten että kansainvälisten konferenssien parissa.

Tapahtuma-alan puolelta siirryin muutaman mutkan kautta markkinointi-, viestintä- ja myyntitehtäviin. Opiskelin työn ohella ammattitutkinnon markkinointiviestinnästä, jotta ammattitaitoni kohtaisi nykyiset työtehtäväni.

Lisää tietoja ja tarinaa löydät näiltä sivuilta! Tutustu myös ansioluettelooni!

Noora Miinalainen

  • Markkinointiviestinnän toteuttaja

  • Sisällöntuottaja

  • Myynnin tukipilari

  • B2B 

  • Moniosaaja

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now